Una imatge d’un dels concerts del festival. Foto: Festival de Blues de Barcelona

Nou Barris va tornar a gaudir, des del passat 5 de juliol i fins al dia 16 d’aquest mateix mes, de la 15a edició del Festival de Blues de Barcelona, que organitza l’entitat sense ànim de lucre Capibola Blues. Els concerts del programa central van tenir lloc els dies 14 i 15 al pati de la seu del Districte.

El Blues de Barcelona va arrencar amb el concert de les bandes emergents The Company Store i Snail Juice Band al casal de barri de la Prosperitat, on va néixer el festival. Per tancar la jornada inaugural, es va celebrar una Jam Session, on professionals i amateurs es van citar a l’escenari. Tres dies més tard, el dissabte 8, el Parc Central de Nou Barris va acollir el ‘Grafitti XV Festival de Blues’ amb Simews Shocks.

PROGRAMA CENTRAL
Els concerts més destacats del festival van ser els que van tenir lloc els dies 14 i 15 al pati de la seu del Districte. El primer va tenir com a grans protagonistes els estatunidencs Tia Carroll Larry McCray, que van estar acompanyats per grans noms de l’escena local com són Luis Coloma o Alex Zayas.

L’endemà va ser el torn del segon concert del programa central, que va tenir com a protagonistes Victor Puertas & The Mellow Tones, l’Emma Fernández Band, la Barcelona Big Blues Band & Jonathan Herrero & Dani Nel·lo.

Per últim, el dia 16 el Castell de Torre Baró va acollir el concert de clausura del festival, que va tenir com a protagonista la banda Simews Shocks.