El Districte ha netejat el descampat que hi ha entre el carrer Fenals i la Via Favència. Foto cedida

El descampat que hi ha situat a la confluència del carrer Fenals i la Via Favència, al barri de la Trinitat Nova, presenta des de fa uns dies un aspecte molt millorat. I és que el Districte ha portat a terme una neteja d’aquesta zona situada just a sota de les pistes del Club de Petanca Trinitat Nova.

L’actuació s’ha fet per solucionar els problemes de degradació i mal ús que patia l’espai, que acabaven provocant casos d’incivisme a les pistes de petanca. Des del Districte remarquen que “la neteja regular és primordial per tenir una bona convivència entre veïns” i perquè, en aquest cas, el club de petanca pugui fer la seva activitat amb “total normalitat”.

Aquest mandat el Districte de Nou Barris s’ha posat com un dels seus principals objectius el manteniment de l’espai públic. “Es tracta d’una línia de treball fonamental que també necessita la implicació de tots els veïns de Nou Barris”, afirmen des del govern municipal.

RUTES AMB LES ENTITATS
Per tal d’aconseguir aquest objectiu, des del Districte estan organitzant rutes amb les entitats veïnals per detectar els punts crítics que hi ha als barris relacionats amb la neteja de l’espai públic. Un cop es detecten els llocs es fa un seguiment més precís del seu estat per solucionar el problema.

Una imatge de l’estat del descampat abans que es fes la neteja. Foto cedida