El circ serà un dels protagonistes del Barcelona Districte Cultural. Foto: BDC

El cicle Barcelona Districte Cultural celebra una nova edició des del passat 10 de febrer i fins al pròxim 29 de maig. En el cas del districte, els espais on es programaran diferents actuacions són el Centre Cívic Zona Nord, on n’hi haurà un total de 10, i Can Basté, que n’acollirà quatre.

Al Centre Cívic Zona Nord l’estrena serà dissabte i tindrà com a protagonista l’espectacle de dansa Molsa de la companyia Thomas Noone Dance. Les propostes s’allargaran fins al 12 de maig i inclouen circ, música, teatre i cinema. Pel que fa a Can Basté, el tret de sortida també serà dissabte, en aquest cas amb l’espectacle musical Una poma, un pomer de la companyia De_paper. Fins al 17 d’abril hi haurà tres espectacles més: els concerts de Queralt Lahoz (27 de febrer) i Alba Carmona (6 de març) i l’espectacle de circ ‘a la Fresca’ de la companyia Anna Confetti (17 d’abril).

Aquesta edició del Barcelona Districte Cultural és la més ambiciosa feta fins ara, ja que al conjunt de la ciutat no només presenta 27 noves propostes de teatre, dansa, música i circ sinó que també en repesca 17 més que van ser ajornades durant les dues passades edicions a causa de la covid. Són, doncs, 44 propostes d’espectacles en viu que protagonitzaran prop de 250 funcions obertes a tots els públics.