Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del 6 d’abril a l’estació de metro de Trinitat Nova dos homes després que apallissessin brutalment un altre home a cops de pedra i pals a la plaça Major de Nou Barris, a la Guineueta, per un conflicte relacionat amb el tràfic de drogues. El jutge va decretar l’ingrés a presó per als dos homes, de 45 i 27 anys, acusats dels presumptes delictes de temptativa d’homicidi, lesions i contra la salut pública.

Tal com van informar els Mossos d’Esquadra en un comunicat diversos testimonis els van alertar dels fets i que els dos homes eren coneguts de la zona per haver protagonitzat diverses baralles. En el moment de ser detinguts a l’estació de metro de Trinitat Nova, els dos homes també acabaven d’agredir un conductor del metro. La policia, durant el registre, els va trobar 10,5 grams d’haixix i una navalla. La investigació policial va permetre que la policia comprovés que els dos agressors són usuaris habituals d’un centre de protecció de persones sensesostre on trafiquen amb petites quantitats d’haixix. L’agredit, per la seva banda, seria el comprador de la droga i la policia creu que l’agressió es va produir després d’una discussió per culpa de la transacció de la droga.

BARALLA AMB ARMA DE FOC
Una setmana després d’aquests fets la Guàrdia Urbana va detenir un home per participar en una baralla al carrer de Borgonya, al costat del Parc Central de Nou Barris. L’home portava al damunt una pistola carregada, un esprai de defensa i una navalla. Aquesta nova baralla també podria estar relacionada amb el tràfic de drogues.