El mes de juny és sinònim de Festa Major al Districte. Cinc barris -Roquetes, Can Peguera, la Trinitat Nova, la Prosperitat i Ciutat Meridiana- celebren aquests dies la seva particular diada, estan a punt de fer-ho o ja l’han celebrat.

Qui ja ha tancat la seva setmana festiva són els veïns de la Prosperitat. Aquest barri va celebrar la seva Festa Major entre el passat dia 28 de maig i el 5 de juny. 

En el cas de Roquetes la Festa Major se celebrarà al llarg de la setmana que ve. Arrencarà aquest dilluns dia 13 i acabarà el diumenge 19. Al llarg d’aquests dies els veïns del barri podran gaudir de diferents activitats, com ara una caminada popular, cinema a la fresca o el concert jove.

Pel que fa a Can Peguera, la festa arrenca avui i s’acabarà el dia 23. El programa inclou diferents actes destacats, com ara el pregó, el triatló jove o la botifarrada.

Per últim, qui també celebra aquests dies la seva diada són els barris de la Trinitat Nova i Ciutat Meridiana. Totes dues festes acabaran demà. En el cas de la Trinitat Nova, des del passat dia quatre els veïns del barri han pogut gaudir d’un programa farcit d’activitats i el punt final arribarà demà amb la cercavila, el correfoc i el castell de foc. A Ciutat Meridiana la celebració va arrencar ahir i inclou un munt d’activitats als carrers i places del barri.