Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat al districte l’autor de tres robatoris violents amb estrebada. La investigació havia començat dos dies abans, quan el presumpte lladre hauria comès un robatori al carrer Amigó (Sarrià-Sant Gervasi). Els fets van provocar que la víctima, una dona, patís un traumatisme cranioencefàlic després de caure a causa de l’estrebada a la seva bossa de mà.

Els Mossos van identificar el lladre després de descobrir que feia servir una moto robada i que, a banda, tenia retirat el carnet de conduir. La detenció es va fer a casa seva després que els agents el descobrissin circulant per Nou Barris amb la mateixa moto robada. Un cop a dins del seu domicili la policia va trobar indicis que el relacionaven amb dos robatoris més a bosses de mà de dones.

El detingut, de 40 anys i nacionalitat espanyola, va ingressar provisionalment a la presó dissabte. La policia no descarta poder relacionar el lladre amb més robatoris violents del mateix estil comesos a la ciutat.