brutícia Ciutat Meridiana

Els veïns es queixen de la brutícia als carrers. Foto: Twitter (@Mikel270201)

Els veïns de Ciutat Meridiana denuncien la brutícia que omple els carrers del barri des de fa uns mesos. Alerten que des de la implantació del nou servei de neteja de l’Ajuntament a la ciutat que la situació ha anat a pitjor.

El consistori ha reconegut desajustos en el desplegament de les noves brigades i del material. El regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, va demanar, en el darrer Consell Plenari del passat 25 d’octubre, “temps per normalitzar els serveis” després de la transformació que implica l’inici d’un nou servei que “ha de millorar la qualitat dels anteriors”.

Però els veïns es queixen que ja fa mesos que noten el barri més brut que mai i que la situació no millora. El president de l’Associació Veïnal de Ciutat Meridiana, Filiberto Bravo, afirma que “des de l’estiu que notem un augment desmesurat d’escombraries als carrers”.

Bravo lamenta que l’adaptació del nou servei de neteja estigui “sent tan lenta” i que no s’hagi “notat cap canvi”. Així i tot, afegeix que la culpa “no és de ningú en concret, és repartida” perquè admet que hi ha molt d’incivisme al barri i que “l’actuació dels senglars no ajuda”.

Amb tot, la situació sembla estancada, però l’Ajuntament preveu amb el nou servei un equip d’informadors per explicar els horaris de recollida.