L’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana va acollir el 19 de maig el concert ‘Fes-te Meridiana’, que va tancar la campanya de la Plataforma per la Llengua ‘El català llengua comuna’.

L’acte va comptar amb la presència de noms destacats de l’escena musical catalana. La jornada va arrencar a les cinc de la tarda amb activitats infantils i una mostra d’entitats de Ciutat Meridiana. Una hora més tard va arribar el torn dels grups. Els primers a pujar a l’escenari van ser els components de Ruc’n`Roll, un grup que homenatja als clàssics del rock català que van comptar amb la col·laboració de Vozes, un projecte musico social que treballa per la integració a través de la música.

MISHIMA, EL PLAT FORT
La segona actuació va ser la del grup baix-empordanès Mazoni, mentre que la banda de Vic La Iaia van ser els encarregats de tocar entre tres quarts de nou i les 10 del vespre. Tot seguit va arribar el torn del reggae pop dels lleidatans Koers, que van deixar pas al grup estrella de la nit, Mishima. Amb David Carabén al capdavant, els barcelonins van tocar cançons del seu nou àlbum i de treballs anteriors. Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) va ser l’encarregat de tancar la festa.