Andana L11 Trinitat Nova

El veïnat critica que l’andana és estreta. Foto: Twitter (@acomajoancara)

La nova andana de l’estació de metro de l’L11 de Trinitat Nova, que després de les obres de l’estiu té un únic accés d’entrada i de sortida, ha fet aflorar les crítiques entre usuaris del metro i veïns de la zona.

Des de l’Associació de Veïns de Torre Baró denunciaven el 6 d’octubre que havien rebut diverses queixes veïnals per les aglomeracions que s’hi formen. “El fet que l’andana sigui estreta fa impossible la baixada i la pujada de passatgers alhora”, va denunciar l’entitat veïnal, que a més va assegurar que alguns veïns s’havien vist atrapats entre vagons del metro i l’andana. “Suposadament, l’estació compleix amb la normativa, però veient la realitat, ho posem en dubte”, va alertar. “Les persones deTorre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona no volem sentir-nos en aquest espai com en una llauna de sardines”, va afegir.

Queixes a les xarxes

Les crítiques per les noves característiques de l’andana de l’estació de Trinitat Nova també van arribar a Twitter, on diverses persones van expressar la seva insatisfacció catalogant l’andana de “nyap” o de “vergonya” o explicant que als usuaris del metro “no els dona temps d’accedir al tren”, que “no hi ha prou espai que doni garanties de seguretat” o, fins i tot, que “qui viu a la perifèria és una anxova”.