Totes les lligues, sèniors i de base, s’aturen temporalment. Foto: CFM

El passat dimecres 11 es va confirmar que tot el futbol organitzat per la Federació Catalana i el Consell de l’Esport Escolar s’atura, com a mínim, durant les dues setmanes següents. Totes les categories, masculines i femenines, absolutes i de base, cancel·len els seus partits de forma temporal, de manera que, en el millor dels escenaris, es tornaria a jugar el darrer cap de setmana d’aquest març.

Aquesta suspensió de les lligues, igual que ha passat en altres esports, està acompanyada per l’aturada dels entrenaments. Clubs com la Monta, l’Escola Esportiva Guineueta, el CCD Turó de la Peira, el CE Canyelles o els equips de futbol sala (que també estan afectats per la decisió federativa) han cessat la seva activitat fins a nova ordre.

‘MERCATO’ PER A LA MONTA
Esportivament, però, la Monta ha seguit movent-se en el mercat de fitxatges, anunciant dues cares noves; el davanter Carlos Gracia, procedent del Turó de la Peira, cobreix la baixa per motius laborals de Sergi Arimany. Tot i això, aquest no és l’únic nou punta que tindrà a les seves ordres Dani Andreu, ja que l’equip també ha anunciat la incorporació de Mohamed Touray, que havia marcat 15 gols en 20 partits amb el Premià de Mar.

L’altra sortida que s’ha confirmat és la del porter Víctor Colchero, que ha fitxat per la Fundació Esportiva Grama.