L’equip només ha pogut jugar 11 partits fins ara. Foto: CFM

La Monta ha tornat a veure com la temporada futbolística 2020-21 s’altera per culpa del coronavirus. Si a l’inici d’aquest any ja va ser necessària una aturada després de conèixer l’existència de positius en un jugador i en un membre del cos tècnic, dies abans del darrer partit del mes de gener el club anunciava un nou positiu que els partits contra el Santfeliuenc (31 de gener) i l’Europa (s’hauria d’haver jugat el dia 7 d’aquest mes) també s’ajornaven.

De retruc, això va impossibilitar que els de José Alcaraz recuperessin el partit contra l’Igualada que també estava previst per al passat dimecres 3. Així, si l’evolució és l’esperada, els de la Prosperitat tornarien a jugar el pròxim dissabte 13 al camp del Vilafranca i a banda del calendari previst en la recta final del mes (que només presenta un partit contra la Pobla de Mafumet, ja que en el darrer cap de setmana tindran jornada de descans) caldrà trobar les dates per recuperar els tres partits pendents.

Els groc-i-negres són l’equip de Tercera (comptant els dos subgrups) que ha pogut jugar menys jornades: 11.

OK A LA PRIMERA CATALANA
Per altra banda, el passat dijous 4 l’Escola Esportiva Guineueta va saber que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat llum verda a la disputa del curs 2020-21 de Primera Catalana, si bé falta saber quan i en quines condicions es torna a posar en marxa aquesta competició.

El conjunt groc va poder jugar els dos primers partits de la temporada a principis d’octubre de l’any passat. L’equip va guanyar a Parets (0-2) i va empatar a casa contra el Sabadell Nord (1-1).