Foto: Twitter (@sandormartin)

El pròxim 17 de desembre Sandor Martín tornarà a pujar a un quadrilàter per competir. Hauran passat un any i cinc dies d’ençà del seu darrer combat (un triomf a la Vall d’Hebron contra el britànic Joe Hughes per retenir el seu cinturó europeu) i el del KO Verdun serà a Milà per enfrontar-se al nicaragüenc Néstor Maradiaga, un jove púgil de 19 anys.

El campió d’Europa super lleuger va anunciar aquest combat (que es farà a l’Allianz Cloud de la Llombardia i que significarà el segon cop que lluita fora de les nostres fronteres, després del combat titular del setembre del 2017 a Suècia contra Anthony Yigit) a les seves xarxes socials el passat dia 25. Serà la seva primera aparició d’ençà que a principis de novembre anunciés el seu compromís amb Opi Since 82 i Matchroom Boxing, les promotores organitzadores de la vetllada.

Serà, doncs, el seu primer combat en aquests temps de coronavirus, ja que la vetllada que s’havia organitzat a principis d’agost a Bilbao, i on Martín havia de participar, va acabar suspenent-se.