Martín no vol deixar escapar el cinturó continental. Foto: Línia Nou Barris

El combat pel títol d’Europa de Sandor Martín serà a casa seva. Literalment. El passat dia 7 el púgil anunciava que, de la mà de la promotora BCN Boxing Nights, la lluita contra Robbie Davies Jr. del dia 27 de juliol serà al municipal de Nou Barris, és a dir, al camp de la Monta. L’anunci arriba poc més d’un mes després que s’anunciés la fusió entre el seu gimnàs, el KO Verdun, i el club de futbol i és el primer gran acte que implica les dues parts.

“Com se sol dir, s’han alineat els astres. Lluitaré al pati de casa meva, el títol s’ha de quedar aquí”, explica el boxejador a Línia Nou Barris. Martín admet que la subhasta i la tria de l’escenari del combat ha anat molt ràpidament, però que ja fa setmanes que prepara aquesta nova oportunitat pel cinturó.

A més, l’estadi es quedarà petit per gaudir amb el de la Prosperitat; el passat dia 10 va començar la venda d’entrades VIP (els seients que s’instal·len al voltant del ring) i poc més de 72 hores després, Martín anunciava que ja s’havien exhaurit aquestes localitats. La resta d’abonaments es vendran al públic a partir de la setmana del dia 17 d’aquest mes a les taquilles del club, al KO Verdun, a la botiga Ray Sugar del carrer Góngora i a totes les botigues del barri que vulguin funcionar com a punts de venda. Es calcula que unes 3.000 persones ompliran la Bombonera per veure’l lluitar.

“La resposta ha estat brutal. Estic segur que serà l’esdeveniment més esportiu de la història del barri i del districte”, conclou el púgil.