Les localitats del Municipal de Nou Barris s’ompliran de gom a gom. Foto: Sandor Martín

“Estic tranquil perquè hem fet la nostra feina. De pressió n’hi ha sempre, en tots els combats, però sobretot estic motivat i amb moltes ganes de lluitar”. Aquestes són les reflexions de Sandor Martín a Línia Nou Barris quan falten poques setmanes perquè tingui una nova oportunitat de guanyar el Campionat d’Europa. Però aquesta vegada serà especial. Més especial que mai.

I és que el de la Prosperitat lluita a casa, i mai millor dit. La Bombonera, el Municipal de Nou Barris, un estadi en la graderia del qual ha estat tants i tants cops per gaudir amb partits de la Monta, serà l’escenari del seu combat, tot i que en aquesta ocasió serà ell qui trepitjarà la gespa (o, millor dit, la lona del ring).

“Falta que ajustem els últims detalls, però les sensacions són bones. La part més important de la preparació ja està feta”, afegeix el púgil, que durant el mes passat va rebre la notícia de la renúncia de l’excampió britànic Robbie Davies Jr. “Són coses que passen en el nostre esport. La Federació Europea va triar l’italià Andrea Scarpa, és un rival experimentat, campió d’Itàlia i que també ha lluitat per títols europeus. El combat serà dur igualment”, explica.

L’escenari, a més, ajuda a fer que els dies previs a la cita siguin un petit bany de masses per a Martín. “La gent m’anima i em diu que té ganes que sigui el dia 27. La venda d’entrades està funcionant molt bé, se n’han venut unes 2.000, i estic segur que omplirem”, diu el boxejador, que no vol plantejar-se cap mena d’escenari futur. “Només on marxaré de vacances”, apunta, entre rialles. “Un cop tinguem el títol seurem i veurem quines opcions hi ha”, afegeix.

PESATGE OBERT
L’aperitiu del combat serà, com sempre en el món de la boxa, el pesatge, que se celebrarà divendres 26. El Centre Cultural Els Propis, situat al número 203 de la Via Júlia, serà l’escenari de la presentació de tots els combats de la vetllada i de la roda de premsa amb tots els boxejadors.

Tot plegat es posarà en marxa a les set de la tarda i estarà obert al públic.