Foto: Ajuntament

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Guineueta ja té la seva nova pista poliesportiva. Aquest nou espai, semicobert, s’afegeix a les obres que s’han fer per adaptar els vestidors per als esportistes i a la construcció d’una graderia.

L’Escola Esportiva Guineueta, un dels principals usuaris de l’equipament, havia demanat aquesta reforma des de feia temps, afirmant que el mal estat del paviment el convertia en impracticable quan plovia o en els dies amb humitat.

El pavelló incorpora elements de consum energètic sostenible, com llums LED, i degut a la seva configuració de semicoberta, durant bona part del dia aprofitarà la llum del sol. Un dels usos que tindrà habitualment és la celebració de vetllades de boxa, ja que fa uns mesos que es va signar un contracte amb la promotora BCN Boxing Nights per celebrar combats mensualment.

Pista de bàsquet coberta al barri de Canyelles

El CEM Guineueta no és l’únic club que estrena un nou equipament al districte de Nou Barris. Des de fa uns mesos, el CBS Canyelles ja pot jugar els seus partits de bàsquet a un espai tancat, tal com determina la Federació Catalana de Bàsquet.