Mérida celebra la seva victòria. Foto: Adrián Rubio

El mes de juliol no només va ser el de la coronació de Sandor Martín com a rei d’Europa. Una de les seves companyes al KO Verdun, Karla Mérida, va proclamar-se campiona d’Espanya amateur en la categoria de menys de 57 quilos a Badajoz. Gràcies a la victòria de Mérida, que representava la selecció catalana, el KO Verdun es converteix en l’únic club català que aconsegueix títols estatals tres anys seguits.

La boxejadora (que encara no ha perdut cap dels combats que ha disputat) va començar el seu camí cap al cinturó derrotant la púgil local en la ronda de quarts de final. Un dia més tard va accedir a la final derrotant la gallega Lorea Murgoitio, però el millor de tot encara havia d’arribar. Mérida va derrotar la gran favorita, Ioana Fecioru, representant de la Comunitat Valenciana.

RECONEIXEMENTS PER A MARTÍN
Sandor Martín, per la seva banda, segueix rebent reconeixements gairebé dos mesos més tard de guanyar el títol d’Europa.

El púgil va rebre, el passat dia 15, la insígnia d’or del Centre Cultural els Propis, l’entitat més antiga del districte. “És un reconeixement a la feina que fem i em va fer molt feliç”, admet el boxejador a Línia Nou Barris. A més, Martín ha estat escollit padrí de Nou Barris per al pròxim Correbarri, el dia 13 d’octubre.

Per últim, Martín ja coneix el rival contra qui farà la defensa obligatòria del cinturó de l’EBU, tot i que no hi ha data fixada: serà el danès Enock Poulsen.