El púgil vol repetir una imatge com la del 28 de juliol. Foto: Línia Nou Barris

Quatre mesos i mig després de guanyar-lo, el pròxim 12 de desembre, Sandor Martín defensarà el campionat d’Europa del pes super ploma en una vetllada de luxe a la Vall d’Hebron on hi haurà dos cinturons més en joc (l’europeu del pes welter i l’estatal lleuger, on lluitarà el púgil del Carmel Iván Tomás).

Aquesta, doncs, serà la tercera vegada que Martín pujarà al quadrilàter en aquest any i la segona que ho farà a la ciutat, ja que va coronar-se campió d’Europa a Sant Andreu, encara que la lluita, en un principi, hauria d’haver-se celebrat al Municipal de Nou Barris. El de la Prosperitat defensarà el seu campionat contra l’anglès Joe Hughes, un púgil de 29 anys que només ha guanyat dos dels seus darrers cinc combats (dos triomfs, dues derrotes i un empat), però en una entrevista recent a As va assegurar que el combat “té trampa”. I és que el braç dret de Hughes és més curt que l’esquerre (per una malaltia que va patir quan era nen), de manera que Martín diu que molt sovint la seva manera d’atacar és “anàrquica i difícil”. Hughes, que ha estat campió d’Europa, s’ha enfrontat en els darrers dos anys contra alguns dels últims rivals de Sandor, com Anthony Yigit o Andrea Scarpa.

La del 12D serà la primera vetllada organitzada per Matchroom Boxing i la promotora italiana OPI Since 82 i tots els aficionats a la boxa que no puguin comprar entrades la podran seguir en directe a través de la plataforma DAZN.