Lorente connecta un cop amb l’esquerra. Foto: Oscar Cabezas

El gimnàs KO Verdun continua generant talent boxístic. I un dels seus darrers exponents, Cristóbal Lorente, va aconseguir guanyar el seu cinquè combat com a professional el passat dissabte 27 contra el nicaragüenc José Hernández en un gimnàs No Limits ple fins a la bandera. “Va ser el seu primer combat a sis assalts i, sincerament, ho va fer molt bé. El millor moment va ser cap al quart, quan va estar a punt de finalitzar el seu rival”, apunta el seu company de gimnàs, Sandor Martín, a Línia Nou Barris. Lorente es va adjudicar la victòria per decisió unànime dels jutges.

Aquest triomf en el primer combat de Lorente en el 2018 no passarà desapercebut, ja que li servirà per escalar posicions en el rànquing super ploma estatal i postular-se com un dels noms que en un futur no gaire llunyà ha d’aspirar a lluitar per un cinturó que ara mateix té el bilbaí Jon Fernández. En aquesta mateixa classificació hi ha noms consagrats de la boxa espanyola com el premianenc Juli Giner o el vetarà púgil d’origen dominicà Ruddy Encarnación.

AMÈRICA ÉS MÉS A PROP
Per altra banda, Martín continua ultimant la seva preparació de cara al seu debut als Estats Units, que cada cop és més imminent. El boxejador de la Prosperitat assegura que segueix en contacte permanent amb la seva promotora, The Real Deal Boxing, i que el seu primer combat a Amèrica serà durant el primer semestre del 2018.