L’equip ja ha guanyat nou partits a casa. Foto: Twitter (@ChristianAmigo7)

La Monta és un dels equips més fiables del país a casa. En les darreres temporades l’equip sempre s’ha mostrat especialment competitiu a la Bombonera i aquest curs no és cap excepció. Els de Toni Escudero van aconseguir la tretzena victòria del curs diumenge passat contra l’EC Granollers (1-0) i es consoliden com a un dels ferms candidats a disputar el play-off per pujar a Segona divisió B.

Els de Toni Escudero van saber resistir en un inici de partit molt intens dels visitants. Burgada va haver de fer dues intervencions en els primers instants del partit a dues rematades de Roger Martínez, que va estar molt actiu durant els primers 45 minuts.

Els minuts van anar passant i la Monta es va desempallegar del domini visitant i va començar a amenaçar la porteria de Jose Ortega. Una de les oportunitats més clares del primer temps va ser una falta llunyana magistralment picada per Velillas al minut 40 i que va obligar el porter del Granollers a fer una gran aturada per evitar un gol que ja es cantava a la graderia. Quatre minuts després, però, la Monta aconseguiria el gol que li donaria els tres punts. Velillas va protagonitzar una de les seves curses per la banda esquerra i la seva centrada la va rematar amb la panxa Aleix Dalmau. El lateral, que estava a la posició habitual del davanter centre, va estrenar-se en l’apartat golejador en aquesta temporada.

Lluny de conformar-se amb el resultat, els de Toni Escudero van continuar pressionant després del descans i podrien haver sentenciat el matx molt abans si Escabrós o Velillas, que va tenir tres ocasions molt clares, haguessin afinat el seu punt de mira. Els visitants van gaudir d’algunes ocasions per empatar, però Burgada va aturar tots els intents granollerins.

4 MESOS SENSE REBRE GOLS
El pròxim dia 28 (dia en el qual el líder, l’AE Prat, visitarà el Municipal de Nou Barris) es compliran quatre mesos del darrer gol que l’equip va encaixar a casa. Va ser al minut 75 de la victòria contra el Manlleu (3-1), quan Óscar Uroz va aconseguir batre Burgada amb un cop de cap. D’aleshores ençà, Sabadell B, Cerdanyola, Vilafranca, Masnou, Júpiter i Granollers han visitat la Bombonera i han marxat amb les mans buides (excepte els arlequinats, que van aconseguir un empat a zero el dia 8 de novembre).

A més, aquesta temporada l’equip ha aconseguit deixar la porteria a zero contra l’Europa i contra el Santfeliuenc, mentre que el Terrassa i el Palamós van aconseguir un gol a la Bombonera (encara que tots dos van perdre el partit). L’única derrota del curs a casa va ser en el partit inaugural de la lliga, un contundent 1-3 contra el Gavà.

DEMÀ PASSAT, A TERRASSA
La competició no s’atura i el següent repte de l’equip serà la visita a un dels històrics del futbol del nostre país, el Terrassa FC. Els vallesans viuen un mal moment de resultats i només han sumat 2 punts dels darrers 21 que s’han disputat (per trobar la darrera victòria dels vermells cal remuntar-se fins al 19 de desembre de l’any passat). La mala ratxa va provocar un canvi a la banqueta, que ara ocupa José Luis Duque.