Els de Dani Andreu segueixen imparables. Foto: Twitter (@Montanyesa1927)

El ritme de puntuació de la Monta és tan alt que ha arribat a un punt que pot igualar (o millorar) les nou victòries aconseguides en els primers partits de la temporada. I és que després de patir una mini crisi amb un triomf, dos empats i una derrota entre novembre i desembre, els de Dani Andreu van tornar a engegar la maquinària de guanyar i han encadenat nou triomfs entre la recta final del 2019 i aquest mes. La Monta és l’equip més golejador (54 gols a favor) i el més sòlid del seu grup (13 encaixats, els mateixos que el segon).

Per fer-ho, doncs, els de la Prosperitat hauran de derrotar els seus dos pròxims rivals, el Vilanova i el Can Vidalet, en dos enfrontaments que ja es jugaran el mes que ve. El conjunt d’Andreu viatjarà a la capital del Garraf el dia 1 de març, mentre que el partit contra els d’Esplugues serà una setmana més tard.

Un cop hagin superat aquests dos enfrontaments, altres rivals del tercer mes de l’any per als groc-i-negres seran la UD Vista Alegre i la UE Valls.

Després de 21 partits (amb 13 jornades per jugar), la Monta li treu 13 punts al segon (el Santboià) i 17 al tercer (el Valls), de manera que és qüestió de setmanes que l’equip comenci a fer números per a una més que probable consecució del títol, que també serviria per fer realitat l’esperat retorn a Tercera.