La comunió equip-públic continua funcionant. Foto: Twitter (@Pedro9Garcia)

La Monta vol que aquesta temporada 2018-19 sigui recordada per sempre més com la del retorn a Tercera Divisió. I és que el curs està sent realment bo, especialment d’ençà que Dani Andreu va assumir la banqueta groc-i-negra en la cinquena jornada, a finals del mes de setembre de l’any passat.

Els de la Prosperitat són un dels ferms candidats a l’ascens (després de 19 jornades de lliga només el CE Manresa té millors números que la Monta), de manera que, si els d’Andreu no abaixen el ritme (la Bombonera torna a ser un fortí gairebé inexpugnable i l’equip s’ha convertit en un dels millors visitants de la categoria), els pròxims quatre mesos i mig prometen un frec a frec apassionant contra el conjunt del Bages.

L’Almacelles, el Mollerussa i el Viladecans són, a una certa distància de la Monta i del Manresa, els tres únics equips que podrien ser una alternativa a les dues places d’honor de la classificació si els dos primers encadenen alguns mals resultats.

La Monta, doncs, continua treballant per retallar el seu desavantatge respecte del líder; després de posar el punt final als partits del primer mes de l’any el passat diumenge 27 al camp del CF les Borges Blanques, els de la Prosperitat afrontaran la difícil visita del Viladecans a la Bombonera en el primer partit del mes que ve, el diumenge 3 de febrer a les 12 del migdia.

Una setmana més tard, el conjunt d’Andreu visitarà el camp del vuitè, el CF Vilanova i la Geltrú, mentre que el partit del dia 17 de febrer serà de nou al Municipal de Nou Barris, contra la UE Sant Ildefons.