L’internacional andorrà Marc Garcia és un dels fitxatges. Foto: FAF

Des del dia 27 del mes passat és oficial: la Monta torna a ser un dels equips del grup català de Tercera Divisió. El club de la Prosperitat va veure com la Federació Catalana de Futbol (FCF) resolia les competicions que organitza i designava que, després de dues temporades a Primera Catalana (aquesta última no sencera), els groc-i-negres pugen de nou.

La notícia va significar un esclat d’alegria al club i al barri. Les xarxes socials es van omplir de felicitacions al president Emilio Llamas, al tècnic Dani Andreu i a tota la plantilla. De fet, mentre durava l’incertesa per saber de quina manera s’acabaria el curs 2019-20, la direcció esportiva ja havia treballat en la confecció de plantilla per al curs que ve, pensant i desitjant que tornarien a Tercera, com ha acabat passant.

Així, peces com el porter Jose Segovia, Pedro García, Fernando Velillas, Miguel Sanvidal i Jaime Hernández, entre altres (i no només de jugadors, sinó també del cos tècnic i peces com el preparador físic Álex Fernández), han signat la seva renovació, però el club també ha anunciat les primeres cares noves, com el lateral internacional andorrà Marc Garcia, el defensa Albert Llorca, Isaac Maldonado (en la seva tercera temporada a la Monta), el davanter Ruy Gama (que també havia vestic de groc-i-negre temporades enrere).

10 ANYS D’UN DIA HISTÒRIC
Per altra banda, però també el mes passat (concretament el dia 23) es va complir una dècada de l’històric ascens a Tercera Divisió de l’equip, que aleshores entrenava Miki Carrillo, i on jugaven noms com Quim Araujo, Joan Roig, Ferran Melich o Edu San José. La promoció va canviar el rumb de l’entitat.