La temporada 2020-21 no començaria fins al setembre. Foto: Mapio

L’activitat sobre la gespa del Municipal de Nou Barris està aturada… mentre s’espera que la Federació Espanyola de Futbol publiqui el calendari del curs 2020-21 de Tercera Divisió. “Volem que el primer equip torni a la feina unes sis setmanes abans que comenci la lliga. Calculem que la tornada a la feina serà la segona o la tercera setmana del mes que ve”, explica el director esportiu groc-i-negre, Pedro García, a Línia Nou Barris.

García, que també és un dels jugadors de la primera plantilla, va deixar la feina feta setmanes enrere amb renovacions i fitxatges perquè Dani Andreu tingui un equip de garanties per afrontar el retorn a Tercera. Els jugadors, doncs, gaudeixen de vacances fins que rebin la crida dels tècnics, tot i que la feina no s’ha acabat per al director esportiu.

“Jo no he parat i encara seguiré treballant. La quarta edició del campus de tecnificació que fem es posa en marxa el pròxim dia 20 i per sort les famílies ens fan confiança i està tenint molt bona acceptació. Es farà amb totes les mesures de seguretat”, apunta García. Les activitats s’allargaran fins al 28 d’agost (es faran de dilluns a divendres), de manera que quan l’acabi, García s’haurà d’incorporar als entrenaments amb els seus companys.

SEGON CURS AMB FUTFEM
El director esportiu també confia que la 2020-21 serà la segona temporada consecutiva amb un sènior femení. “Estem molt contents de com va funcionar el curs passat i volem seguir, tot i que en general el futbol femení és més difícil”, conclou García.