L’equip s’ha consolidat a la categoria. Foto: CFM

27 punts en 19 jornades. La Monta de Toni Escudero ha tancat la primera volta (i l’any natural) en sisena posició, repetint la recepta que, com en altres temporades, ha portat l’equip a assolir una bona classificació a final de temporada i, fins i tot, a jugar el ‘play-off’ d’ascens: assegurar la majoria dels punts jugant a casa i esgarrapant tot el possible a domicili.

Bona part de la ‘culpa’ que el conjunt de la Prosperitat sigui a prop de les posicions que permeten jugar el ‘play-off’ d’ascens la té la ratxa de cinc victòries consecutives que l’equip va aconseguir entre el 6 de novembre i el 4 de desembre, una cadena de resultats que els va catapultar des de la tretzena fins a la setena plaça. El mes de novembre, però, també va tenir com a protagonista el central Pere Segarra, que va anunciar que penjava les botes i que s’embarcava en una aventura relacionada amb el futbol que el porta als Estats Units.

Amb les xifres a la mà, la Monta ha marcat un total de 22 gols (la mitjana és lleugerament superior a un gol per partit), però l’equip continua sent un dels blocs més difícils de superar i Burgada només ha encaixat 17 gols, deixant la porteria a zero en sis partits.

El primer matx del 2017 enfrontarà els homes de Toni Escudero contra l’equip que és un punt i una posició per sobre d’ells a la taula, el Terrassa FC, un dels clars candidats a l’ascens de categoria i que compta amb diversos jugadors que tenen experiència a Segona B. El matx es jugarà a l’Olímpic de la capital del Vallès Occidental el dia 8 de gener a les 5 de la tarda.