La nit de Sant Jordi va acabar de la millor manera per a Sandor Martín, que ja pot presumir de ser tres cops campió d’Europa de boxa del pes super lleuger. El de la Prosperitat va derrotar el britànic Kay Prosper per decisió unànime dels jutges (119-107, 117-109 i 117-110) en una vetllada celebrada a porta tancada a la Vall d’Hebron.

El boxejador va tornar a demostrar que cada vegada que puja al ring ha progressat i s’ha convertit en un púgil millor que l’anterior cop. Gairebé des de la campana inicial i fins al final, el del KO Verdun va marcar el ritme. Atacava amb combinacions letans quan calia i contraatacava amb intel·ligència. De fet, en un parell d’ocasions (com amb un crochet al segon assalt) va estar a punt d’acabar la lluita abans d’hora, però finalment va estar ballant sobre la lona durant 36 minuts. De fet, l’àrbitre va sancionar l’anglès amb dos punts per haver propinat cops baixos i alguns al clatell.

La vetllada, però, acabaria de nou amb Sandor amb el puny alçat i celebrant la 38a victòria en la seva carrera professional. Només el suec Anthony Yigit (en el seu primer intent per penjar-se el cinturó europeu fa tres anys i mig) i el francès Alexandre Lepelley (en una lluita de la qual fa més de set anys) han aconseguit derrotar el de la Prosperitat en l’última dècada.