Un moment del partit de Lliga Catalana al Guinardó. Foto: Martinenc

La lliga (o millor dit, les lligues) es posarà en marxa el pròxim dissabte 17 per als dos sèniors del SESE. Amb la pretemporada acabada, aquesta és la data fixada per a l’inici en la lliga EBA, per al masculí, i en la Primera Categoria, per al femení.

El conjunt de Xavi Pardina va tancar la seva participació en la Lliga Catalana EBA, l’aperitiu oficial de l’inici del campionat, amb un triomf (71-63 contra la UE Sant Cugat) i una derrota (70-53 en el derbi barceloní contra el Martinenc), de manera que no s’ha classificat per a la Final a Vuit de la competició.

Així, els cinc sentits estan posats ja en l’estrena en aquest atípic curs 2020-21, que serà el dia 17 a les sis de la tarda a la pista del CB Lliçà d’Amunt. L’equip blau és un dels aspirants del grup C-2 de la categoria, juntament amb el Sant Cugat (contra qui jugaran l’1 de novembre), el CB Bahía San Agustín (primer rival a qui rebran al Ramon Aldrufeu), la UE Barberà, el JAC Sants, el CB Roser del Fort Pienc, el Martinenc, l’Almozara de Saragossa, el CB Vic i el CB Llucmajor balear.

El sènior femení, per la seva banda, encetarà un nou curs a Primera Categoria (al grup 2, en el seu cas) a tres quarts de vuit del vespre al Ramon Aldrufeu contra el filial del CB Roser. La resta d’oponents en el grup són el Nou Bàsquet Olesa, el CN Sabadell, la UE Sant Cugat, el filial del Cadí La Seu, el filial del CBF Cerdanyola, el Sant Fruitós, l’Escola del Carme i el Sant Nicolau de Sabadell, el Martinenc i el Joventut Esportiva Terrassa.