El club confiarà en el bloc que s’ha guanyat l’ascens. Foto: Arxiu

El passat dijous 21, les oficines del SESE van rebre la documentació necessària per inscriure el club a la lliga EBA i el club, com ja va anunciar Línia Nou Barris el mes passat, està preparat per fer el salt a aquesta categoria estatal. “El que falta és que la Federació espanyola accepti l’aval i la documentació”, explica el tècnic del primer equip, Carlos Espona.

Els del Virrei Amat tenen fins al dia 6 de juliol per retornar aquests papers a la FEB, de manera que no hi hauria d’haver cap impediment perquè el conjunt blau jugui, per primer cop a la seva història, a EBA. “La pista compleix tots els requisits de la federació”, afegeix Espona.

D’aquesta manera, si la FEB confirma l’ascens, el SESE seria el segon conjunt de la ciutat de la quarta categoria del bàsquet estatal juntament amb el JAC Sants, ja que el CB Roser va perdre la seva eliminatòria de permanència fa unes setmanes.

MANTINDRAN EL BLOC
Aquest salt de categoria, però, no anirà acompanyat de cap revolució a la plantilla. De fet, el tècnic assegura que l’entitat ja ha tancat les renovacions de 10 dels membres de la plantilla que van aconseguir l’ascens històric, mentre que només hi ha dues baixes.

“Salvar la categoria serà la nostra batalla”, assegura Espona, que es mostra confiat que “alguns dels jugadors, tot i que mai han competit a EBA, tenen el nivell de la competició”.