L’equip, després de la victòria contra el Sant Cugat. Foto: SESE

Tot i que encara falten cinc jornades perquè s’acabi la fase regular de la competició, és inevitable que el SESE estigui pensant, ni que sigui de forma inconscient, en la segona fase de la Copa Catalunya. Hores d’ara, el conjunt de Carlos Espona lidera el grup 2 de la lliga (tot i que el Molins té un partit pendent, l’11 d’abril a Sabadell), de manera que aquests darrers cinc partits seran els que determinaran en quina de les posicions de privilegi acabaran els del Virrei Amat.

Així, durant el mes d’abril, el conjunt blau haurà d’afrontar un calendari molt exigent que portarà els homes d’Espona a rebre la visita d’un històric, el Círcol Cotonifici de Badalona, el dissabte 7 d’abril, o a visitar, de forma consecutiva, la pista del líder, el Molins, i d’un altre dels equips que lluiten per la post temporada, el Santa Coloma.

EL FEMENÍ, SISÈ A PRIMERA
Per la seva banda, el sènior femení continua sisè a la Primera categoria i, tot i que matemàticament encara té opcions d’atrapar el segon (el Balaguer) perquè falten set jornades perquè s’acabi la lliga, és poc probable que això passi, ja que les de Josep Maria Ojeda també depenen d’altres resultats.

La visita al Sant Ignasi o els partits a casa contra el CB Valls i el Samà Vilanova seran el pròxims reptes del SESE.