Foto: Instagram (@koverdun)

La transició entre els mesos de maig i juny ha servit, entre altres coses, perquè clubs com el KO Verdun hagin pogut reobrir després de gairebé tres mesos aturats. La situació en la qual estan podent fer classes i activitats, però, està lluny de ser semblant a la del mes de març.

“En la fase 1 podíem fer entrenaments individuals, sense contacte i només a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 30%. Des que som a la fase 2, tot i que seguim amb aquest tant per cent, podem fer servir part del material, que després desinfectem, i sempre mantenim la distància de seguretat”, explica Sandor Martín a Línia Nou Barris.

El campió d’Europa, però, critica la forma en la qual clubs com el seu han pogut reobrir. “Hi ha mesures un punt il·lògiques. De fet, els parcs estan plens de nens i nenes jugant a futbol i els carrers de gent fent esport i en canvi nosaltres tenim moltes restriccions”, lamenta, alhora que diu que els clubs necessiten “tornar a obrir i que les categories de base comencin a moure’s, perquè són el que garanteixin que tota la resta de l’esport funcioni”.