Un detall del cartell promocional de la vetllada. Foto: KO Verdun

Ja és oficial, amb data, escenari i rival. Cristóbal Lorente buscarà un nou èxit per a la boxa de la ciutat el pròxim dissabte 24 de juliol. El púgil del KO Verdun lluitarà pel títol d’Espanya del pes ploma (actualment vacant) al Complex Esportiu Municipal Mundet de la ciutat.

El púgil del KO Verdun, invicte com a professional (11 victòries i un nul), es veurà les cares contra l’andalús Juan Jesús Antúnez (també invicte, amb set victòries en set combats), tot i que el seu rival havia de ser Kevin Baldospino. Aquest, però, va renunciar a la seva candidatura al títol després de pujar de categoria de pes.

Lorente, de 25 anys, és la darrera realitat del planter del gimnàs d’on ha sortit el tricampió d’Europa Sandor Martín, i després d’una sòlida carrera de cinc anys a la boxa professional, per fi té l’oportunitat de lluitar per un títol.

Aquest combat serà l’event principal de la pròxima vetllada de la promotora BCN Boxing Nights. L’empresa vol organitzar un event cada mes a la ciutat i la seva intenció és fer-ho a un altre recinte de la ciutat, el Complex Esportiu Municipal Guineueta, amb qui mesos enrere van signar un conveni per celebrar-hi vetllades.