La gespa de la Bombonera havia patit moltes reparacions. Foto: CFM

El Municipal de Nou Barris, la Bombonera de la Monta, estrenarà nova gespa la pròxima temporada. Fa prop d’una dècada l’estadi va canviar el seu camp de terra i hi va instal·lar gespa artificial. Una gespa que, a hores d’ara, presenta un estat lamentable, fet que propicia l’increment de lesions entre els integrants del club de futbol.

Les obres per col·locar la nova gespa “d’última generació”, tal com indiquen des del club, començaran aquest dilluns, segons han informat fonts de la Monta a Línia Nou Barris. Tanmateix, ahir els tècnics municipals van estar prenent mesures i preparant-ho tot per al correcte inici de les obres, que està previst que durin aproximadament un mes.

La Monta estrenarà la nova gespa durant el primer partit de lliga contra el Gavà, després que aquesta setmana es fes públic el calendari de Tercera per al curs vinent. Per preparar la nova temporada, l’equip va començar els entrenaments dimecres al Municipal de la Trinitat Vella.

El conjunt de Toni Escudero ha fet 10 fitxatges, amb els quals encararà una temporada que ha de servir per tornar a il·lusionar els aficionats de Nou Barris.

Abans de la lliga, però, la Monta afrontarà el Torneig d’Històrics, on jugarà contra el Martinenc i l’Hospi –del tres al 9 d’agost–, i la primera eliminatòria de Copa Catalunya, que l’enfrontarà contra el Sant Andreu l’u d’agost.