Emilio Llamas, el president sortint, i Pedro García, el nou. Foto: PG

La Monta ha viscut un dels caps de setmana de generar actualitat més frenètics dels que es recorden.

Tot plegat va començar a finals de la setmana passada, amb la concessió de la Medalla d’Honor del Districte (de forma conjunta amb la Unió de Comerciants del Passeig Fabra i Puig) i amb un relleu a la presidència del club. Pedro García, fins ara director esportiu i jugador del primer equip, va rebre “la plena confiança de la junta directiva” per substituir Emilio Llamas al capdavant de l’entitat. Llamas, a partir d’ara, passa a ser el president d’honor del club.

Una de les primeres decisions de García ha estat renovar el contracte de Ramon Calderé i Lluís Milà, que seguiran al capdavant del primer equip la temporada que ve. El tècnic de Vila-rodona ja havia expressat, després dels darrers partits, el seu desig de seguir a la Prosperitat el curs que ve.

La darrera notícia, no per esperada menys tràgica, va ser la confirmació del descens dels groc-i-negres després d’una mala temporada. Tot i que el Santfeliuenc havia perdut contra l’Horta, la derrota dels de Calderé a Peralada (2-0) va convertir la pèrdua de categoria virtual en matemàtica.