La trajectòria de Rins a MotoGP seguirà vinculada a l’equip. Foto: Team Suzuki

Alex Rins va resoldre el seu futur immediat com a pilot el passat dia 19 en una aparició en directe al perfil d’Instagram de l’equip Suzuki. El pilot de la Prosperitat (lluint un nou tall de cabell sense el seus clàssics rínxols) va explicar que ha decidit ampliar la seva vinculació contractual amb la marca japonesa fins a l’any 2022.

La fàbrica nipona va triar una manera ben curiosa d’anunciar aquesta renovació; durant la conversa que Rins estava mantenint amb els aficionats, va aparèixer Davide Brivio, el team manager de la marca, i van estar conversant en anglès parlant que en aquell moment havien de ser a l’Argentina (el Mundial està aturat sense data d’inici) i sobre la necessitat de seguir en forma (el pilot va explicar que fa servir garrafes d’aigua per fer peses i que pedala en una bicicleta estàtica que té a la terrassa de casa seva, a Andorra la Vella).

Tant Rins com Brivio van felicitar-se per seguir treballant junts i van mostrar el desig que el campionat pugui posar-se en marxa com més aviat millor. El de la Prosperitat considera “un honor formar part de la família blava” i va donar gràcies al suport que li mostren els seus fans.

EL SALT DEFINITIU
El Mundial del 2019 (el tercer de Rins amb la moto japonesa i també el seu tercer en la màxima categoria) va ser el de la seva explosió definitiva. El ‘42’ va aconseguir les dues primeres victòries en la categoria reina (als Estats Units i a la Gran Bretanya) i va acabar el Mundial en quarta posició, a sis punts del tercer.