La Festa del Comerç es farà al carrer Cadí. Foto: Línia Nou Barris

Els comerciants del Turó de la Peira aprofitaran la celebració de la Festa Major del barri, que va arrencar el passat 14 de juny i acabarà el 23 d’aquest mateix mes, per organitzar una nova edició de la ‘Festa del Comerç al Turó’, que tindrà lloc el pròxim dijous 20 de juny.

La jornada comercial es farà al carrer Cadí i arrencarà a les 10 del matí. Al llarg de tot el dia els comerciants faran promocions especials i sortejaran premis entre tota la gent que compri en algun dels comerços associats.

L’associació de comerciants també organitzarà diferents activitats al llarg del dia. La primera serà a dos quarts d’una del migdia i constarà d’un espectacle de dansa creativa a la cantonada del carrer Cadí amb el passeig de la Peira. A la tarda, a un quart de sis, arribarà el torn del teatre infantil i una estona més tard, a dos quarts de set, es farà un pintacares per tal que els més petits passin una bona estona.

Per últim, a dos quarts de vuit del vespre es farà l’espectacle de clausura, que tindrà la música com a protagonista. L’espectacle consistirà en un concert de gòspel a la cantonada del carrer Cadí amb el carrer Aneto.