Foto: Ajuntament

Dolors Díaz, la guanyadora del joc literari #devorallibres (organitzat per Betevé i que plantejava diverses preguntes relacionades amb la literatura i Barcelona), va participar en un showcooking al mercat de la Boqueria a finals d’abril. Aquesta activitat va ser conduïda per l’especialista en art, cuina i política Marina Monsolís i l’escriptor Martí Sales, autor del llibre Aliment, on hi ha un apartat dedicat als i a les paradistes del mercat de l’Abaceria.

Durant la jornada, van preparar un fumet de peix (plat típic de Catalunya, però també del País Valencià i les Illes Balears), mentre s’explicaven històries relacionades amb la vida i els valors dels mercats i es parlava de productes i de les seves propietats.

VICTÒRIA ACLAPARADORA
El triomf de Díaz en aquest concurs, que la televisió pública de la ciutat va posar en marxa per escalfar motors per a la Diada de Sant Jordi, entre els dies 17 i 23 d’abril, va ser incontestable: va respondre correctament les 70 qüestions i en el menor temps de tots els participants.

Per jugar-hi, calia contestar diferents preguntes que es plantejaven sobre la Barcelona literària, història de la ciutat, autors, llibres… De la mateixa manera, Betevé va organitzar sorteigs de forma paral·lela als seus perfils a les xarxes socials.