Enguany es farà una recollida de joguines solidària durant la fira. Foto: Eix NB

“De moment la gent està responent, enguany tenim molt bones sensacions”, assegura a aquesta publicació Maite Fernández, dinamitzadora de l’Eix Nou Barris, l’associació que organitza la Fira de Nadal i Reis d’enguany. Aquesta mostra ocupa, des del passat dia 2 i fins al pròxim 5 de gener, la marquesina de la Via Júlia amb tot un seguit de botigues que venen tant objectes nadalencs, artesans o regals.

La fira comptarà també amb activitats de dinamització com atraccions infantils –inflables i un trenet– i la presència del Pare Noel –fins al 24 de desembre– i del Rei Melcior, que passejarà pel districte del 27 de desembre al 4 de gener.

“Quan arriba el cap de setmana, notem que l’afluència de persones a la fira augmenta”, explica Fernández, que augura una gran presència de clients de cara a la setmana que ve, quan els infants acabin l’escola.

A més dels típics objectes nadalencs i de pessebres, la fira ofereix dolços, bijuteria i objectes artesans fets a mida a la mateixa fira. Com a novetat d’enguany, la Fira de Nadal organitza una campanya solidària de recollida de joguines per als infants més necessitats de Nou Barris. A més, el pròxim dijous, l’eix comercial instal·larà una parada a la plaça Virrei Amat, on es durà a terme una recollida d’aliments.