premis comerç

Els premis reconeixen el comerç local. Foto: Twitter (@BCN_Comerc)

Les Drassanes Reials van acollir el passat 9 de novembre la cerimònia de lliurament de la 23a edició dels Premis Comerç, que reconeixen els millors establiments comercials de la ciutat durant l’any 2022, i els Premis Mercats, que enguany arriben a la seva 11a edició. L’acte va comptar amb la presència de Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde; Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, i també de nombrosos representants de les associacions, eixos comercials i mercats municipals de la ciutat.

Els premis reconeixen els professionals en tota mena de categories, com per exemple a la proximitat i la innovació. Aquest premi el va guanyar la Drogueria Rovira per ser “un referent en l’especialització dels productes, en la qualitat de l’assessorament personalitzat i en el bon tracte cap al client”. El Premi al Comerç Innovador va ser per al Labar-Laundry Bar, perquè “ofereixen un espai agradable i acollidor on els usuaris poden desenvolupar altres activitats d’oci o laborals mentre esperen que acabi el cicle de rentatge de les seves peces de roba”.

Pel que fa al Premi al comerç sostenible, va recaure en Yes Future Positive Supermarket. I el primer Premi al Comerç Emblemàtic entregat pel jurat va anar a parar a la Granja Viader. També es va concedir un premi a la tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement del comerç de la ciutat, que va ser per a la Fundació Barcelona Comerç. I el darrer premi va ser als mercats de Barcelona, que va recaure en la Frutería Moreno, del Mercat del Carmel.