El comerç viu un Nadal farcit d’activitats. Foto: Districte

El comerç local del districte viu un Nadal sense la Fira de Nadal i Reis, però amb altres activitats culturals que ajuden a dinamitzar-lo i que estan organitzades pel Districte.

El tret de sortida es va fer el passat 5 de desembre a la plaça de les Roquetes, en una carpa on el protagonisme va ser per al ball. Els assistents van fer una coreografia per penjar-la a les xarxes socials i reivindicar el comerç del barri. Uns dies més tard, l’11 de desembre, la plaça del Virrei Amat va acollir l’espectacle ‘El senyor botiguer’, mentre que l’endemà va ser el torn de ‘La senyora Serafina’ a la plaça Roja. Més endavant, el dia 23 de desembre la plaça de Francesc Layret serà l’escenari dels espectacles ‘L’explorador de botigues’ i ‘El paseante’, mentre que el 2 de gener al carrer de les Chafarinas es farà un concert de nadales i es repetirà ‘El paseante’.

PATI DE NOU BARRIS
D’altra banda, el pati de la seu del Districte acollirà, si la pandèmia ho permet, diferents espectacles de mitja hora de durada els dies 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre. Hi haurà màgia, blues, circ i música clàssica. Un cop acabats els espectacles hi haurà un espectacle de llums i música al mateix pati de quatre minuts de durada. L’entrada es pot reservar fent una compra als comerços associats.