Jordà, entre Collboni i Colau, rebent el premi. Foto: Ajuntament

Daniel Jordà, el flequer que hi ha al capdavant de Panes Creativos, ha rebut recentment un dels dos premis al Comerç Innovador que, en el marc dels premis Comerç de Barcelona, ha atorgat l’Ajuntament en l’edició d’enguany.

La fleca Panes Creativos, situada a la plaça de Garrigó (Vilapicina i Torre Llobeta), elabora tota mena de pans que destaquen pel seu sabor i creativitat. En el cas de la feina de Jordà, el jurat del premi ha destacat la seva aposta per oferir un producte alineat amb els nous corrents gastronòmics mantenint l’arrelament al seu entorn.

Jordà és un forner de tercera generació que representa una nova manera d’entendre el seu ofici. Darrere la seva creativitat, hi ha una filosofia basada en l’amor pel pa (‘Love is in the bread’ és el seu logo) com a aliment i símbol gairebé universal de generositat i hospitalitat. Aquesta visió ha fet que els seus productes es puguin trobar a restaurants amb estrelles Michelin. D’altra banda, cal destacar que Panes Creativos col·labora habitualment amb projectes educatius i socials.

92 CANDIDATURES
Els premis Comerç de Barcelona reconeixen els professionals més innovadors, destacats i els que han contribuït en la promoció, innovació i coneixement del comerç. També els més sostenibles i els establiments dels mercats. Enguany hi ha hagut 92 candidatures.