El comerç local viu un moment complicat. Foto: Ajuntament

El Districte ha posat en marxa fa poques setmanes una campanya amb l’objectiu d’incentivar entre els veïns la compra als comerços dels barris.

La campanya, batejada amb el nom de ‘Viu Nou Barris. Viu el seu comerç’, busca enviar un missatge a la ciutadania sobre la importància del seu paper en l’impuls del comerç local en un moment especialment delicat com l’actual a causa de la pandèmia del coronavirus. “Comprant als nostres barris contribuïm a fer que els establiments esdevinguin un motor de l’economia, generin ocupació i creïn espais de relació i de millora de la convivència, la cohesió social i la seguretat”, afirmen des del Districte.

A banda de la part comunicativa, també s’impulsarà un nou Pla de Comerç que, segons expliquen des del Districte, “permetrà posar en marxa accions específiques de suport al comerç més enllà de la comunicació”.

La iniciativa té el suport i la col·laboració del teixit comercial del districte, representat per les associacions de comerciants de Trinitat Nova, Turó de la Peira, Zona Nord, Roquetes, Virrei Amat, La Rambleta i Valldaura; els eixos Maragall, Fabra Centre i Nou Barris Centre Comerç i els mercats del districte.