El Mercat de la Mercè tindrà la façana principal nova. Foto: Ajuntament

Des de finals d’octubre està en marxa la reforma de la façana principal del mercat de la Mercè. Les obres també serviran per millorar els accessos al mercat que hi ha al passeig de Fabra i Puig amb el carrer d’Aneto.

Aquesta remodelació arriba després de les obres per reformar la façana que dona al carrer Sant Iscle i que va servir per millorar la visibilitat de l’equipament. Està previst que les obres durin quatre mesos i mig i abans de Nadal començaran les dels accessos del carrer d’Aneto i després de Nadal es faran les de l’accés i la façana del passeig de Fabra i Puig.

Un cop les obres s’acabin, la façana principal tindrà una mena de grans persianes de fusta que crearan un porxo que protegirà la zona dels accessos. D’aquesta manera el mercat tindrà una imatge més moderna sense tocar la seva estructura original. Per últim, també es canviaran el terra i les portes d’accés al mercat i la il·luminació per fer més visibles i accessibles l’entrada i la sortida de l’edifici.

Aquestes obres s’emmarquen en el pla de reforma d’una trentena de mercats municipals que està impulsant l’Ajuntament aquest mandat.