El de la Prosperitat vol repetir una imatge com aquesta. Foto: SM

Ara sí. Sandor Martín compta enrere els dies que falten per a divendres 23 d’abril, data en la qual el boxejador de la Prosperitat farà la segona defensa del seu títol europeu superlleuger. El seu rival serà el veterà Kay Prosper, un púgil de 36 anys, força desconegut i que mai ha lluitat fora del seu país, Anglaterra.

De fet, la vetllada estava prevista per al mes passat, però per les restriccions als vols procedents del Regne Unit es va ajornar. “A partir del dia 20 estarem en un hotel tots, en una bombolla, l’organització no vol córrer riscos, i ho entenc”, explica el púgil a Línia Nou Barris. Martín assegura també que el fet que el combat s’hagi ajornat dos cops (de principis a finals de març i després a aquest mes) ha pesat en la preparació, però assegura que està centrat en la part positiva.

“Prosper té tota la pressió. És ell qui viatja, qui mai s’ha vist en un combat per un títol així, lluny de casa seva… Jo estic molt tranquil, he fet la feina”, apunta el campió europeu, que si bé lamenta que no hi podrà haver gent a les graderies del pavelló, “poder disputar un combat exigent en un ambient tranquil té aspectes positius”, com escoltar tota l’estona el que li diran des del seu racó, reflexiona. Martín apunta també que, malgrat que la situació al món és “incerta i complicada, una bona actuació i una victòria serviria per poder seguir disputant combats de nivell mundial els pròxims mesos”.

Altres noms que han de completar el cartell de la primera gran cita de la boxa a Espanya d’ençà que va esclatar la pandèmia són el basc Andoni Gago, que defensarà el seu títol europeu contra un altre britànic, Gavin McDonnell, el també bilbaí Kerman Lejarraga i el càntabre Sergio García. La vetllada serà televisada per Dazn.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram