Foto: Seat

Un dels edificis de Seat a Martorell es convertirà en un punt de vacunació de la població general. La companyia automobilística ha anunciat avui que cedirà un dels centres que té al municipi i part del seu personal sanitari al Departament de Salut de la Generalitat per poder avançar en la campanya de vacunació. El Govern i l’empresa han signat aquest divendres un acord de col·laboració per fer-ho possible.

L’acord també contempla que Seat cedeixi camions tipus ‘motorhomes’ com a punts de vacunació mòbil, cosa que permetrà portar la campanya a llocs de difícil accés. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha reclamat a l’Estat que els doni més vacunes perquè pugui començar la campanya “el més aviat possible”, segons recull l’ACN.

VEÏNS DE LA ZONA I EMPLEATS
El pacte entre el Govern i Seat preveu que, a l’edifici cedit per l’empresa, s’hi vacunin veïns dels municipis propers. Es tracta, doncs, d’una molt bona notícia per a la població del Montserratí, com també ho és el fet que la companyia vulgui vacunar tots els seus treballadors (i els del Grup Volkswagen a tot l’Estat) i els familiars d’aquests, unes 50.000 persones en total. Seat calcula que podria injectar unes 8.000 dosis diàries i unes 160.000 al mes, i recorda que compta amb més d’un centenar de treballadors sanitaris.