Els alumnes de 6è tornaran a omplir la plaça del poble. Foto: Ajuntament

Castellví de Rosanes està vivint un mes ple d’activitats culturals. Per fer que aquest abril sigui rodó, avui celebra la diada de Sant Jordi des de ben d’hora i fins al vespre.

Els nens i nenes de 6è de primària s’han instal·lat a la plaça del poble a les 8.30 h i s’hi estaran fins a les 18.00 h venent roses i llibres. Mitja hora més tard, l’activitat es traslladarà al saló de plens, on es llegirà el veredicte i s’entregaran els premis del Concurs de cartells de la Festa Major 2019, que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny. Finalment, s’inaugurarà al vestíbul de l’Ajuntament l’exposició ‘Cultura i festes a Castellví de Rosanes. Una dècada de cartells’, un recull dels cartells dels darrers 10 anys.

ÈXIT DE LES PROPOSTES D’OCI
Des del 6 d’abril, veïns i veïnes estan gaudint de les diverses activitats i sortides, tant culturals com d’oci i benestar, que l’Ajuntament ha organitzat durant aquest mes.

Fins ara, totes les activitats han estat un èxit de participació, fins i tot les que s’han fet fora de municipi. El dia 9, una setantena de castellvinencs van visitar l’Empordà, tot descobrint el massís del Montgrí i la reserva de les illes Medes. El dia 13, van ser quaranta les persones que van anar a Olesa de Montserrat per veure-hi La Passió. Per gaudir de la darrera activitat, en canvi, no va ser necessari sortir del poble. El diumenge de Pasqua, els Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes van omplir de cançons el nucli antic.

Després de Sant Jordi, les següents activitats arribaran el mes vinent. Seran dues sessions d’activitat física i un concert.