L’alcalde Carbonell amb els representants d’Endesa el 2018. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires està fart de les repetides avaries que pateix la xarxa elèctrica d’Endesa al municipi. En conseqüència, vol coordinar-se amb altres poblacions afectades per reclamar una solució a la companyia.

De moment, el consistori està contactant amb diversos pobles i ciutats de l’entorn per posar en comú les seves experiències amb Fecsa-Endesa, segons ha pogut saber Línia Nord. Aquestes converses han de servir per detectar quins són els municipis més afectats per les incidències de la companyia. Un cop determinat això, es decidiran les accions a seguir per posar fi a les deficiències del servei i exigir les inversions pertinents per millorar la xarxa.

INCIDÈNCIES FREQÜENTS
Les avaries a la xarxa d’Endesa són habituals a Sant Esteve. Sense anar més lluny, el passat dia 14, una incidència d’aquest tipus va deixar diversos carrers del centre urbà sense llum. Però, de fet, la queixa del municipi ve de llarg: l’abril del 2018, l’alcalde Enric Carbonell ja es va haver de reunir amb els representants de la comapnyia per aquest motiu.