El servei es podria traslladar a Martorell. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha tingut constància d’un possible trasllat de l’oficina local de Correus, que podria centralitzar el servei de distribució a Martorell. Davant d’això, el consistori i el personal de l’oficina del municipi han engegat una campanya de recollida de signatures per reclamar que es reverteixi la decisió. L’alcalde Enric Carbonell ha demanat una reunió amb els responsables de Correus, amb qui es trobarà el pròxim dia 25 per traslladar-los totes les signatures i adhesions que s’hagin recollit.

“L’impacte d’aquesta decisió tindria importants conseqüències per al municipi, tant per a la ciutadania com per a les més de dues-centes empreses instal·lades als nostres polígons”, alerten des de l’Ajuntament. A més, apunten que el Jutjat de Pau també es veuria molt afectat si Sant Esteve es quedés sense oficina de Correus, ja que “depèn de la recepció diària de correspondència per a la tramitació de documentació vinculada als centres penitenciaris de Brians I i Brians II”.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL
El Ple municipal va aprovar, en la sessió celebrada ahir, una declaració institucional per rebutjar el possible trasllat i donar suport a la plantilla de l’oficina.