Una vintena d’activitats programades entre els dies 19 i 28. Foto: Ajuntament

Sant Esteve Sesrovires ja escalfa motors per viure una nova edició de la Festa Major, que arribarà després del torneig internacional d’handbol Sanes Cup i tancarà un mes de juliol ple d’activitats i gresca. Tot i que el programa d’actes encara no s’ha fet públic en la seva totalitat, l’Ajuntament ha fet un avançament d’una vintena de propostes que ompliran el municipi del 19 al 28 de juliol.

A partir del dia 25 començarà el gruix de l’activitat, però els dies previs hi haurà quatre propostes culturals: el Caminart, el Festival de Flamenc, el Festival de Salto a la Fama i una cantada d’havaneres a càrrec del grup Roques Blaves.

El sopar de germanor, seguit de les actuacions d’Alricokoco i DJ Pablo, donarà el tret de sortida als dies centrals de la celebració, tot i que el pregó i la traca es faran l’endemà, el dia 26. Tancaran la segona nit els concerts de Mind Trick i DJ Pablo.

Dissabte, dia 27, la jornada començarà cap al migdia amb el concert vermut. A la tarda, la festa Holi omplirà de colors la plaça Doctor Tarrés, mentre que l’illa de vianants acollirà la cercavila de Festa Major. L’orquestra Costablanca i el DJ Madaleno De Lux posaran ritme a la nit. El darrer dia iniciarà amb una missa solemne, i seguirà amb una actuació castellera i un bany d’escuma. L’espectacle Músiques del Món arribarà al vespre, i el concert dels Mustangs posarà el punt final a la festa.