El Ple de Sant Andreu de la Barca ha aprovat aquest dimecres per unanimitat el pressupost municipal per al 2021, que ascendeix a 28 milions d’euros i que el govern ha qualificat del “més social de la història”. “Estem davant del pressupost amb un import més alt de la història de Sant Andreu”, ha assegurat la regidora d’Hisenda i Gestió Tributària, Montserrat Tobella, que n’ha explicat els detalls.

Els nous comptes de l’Ajuntament tenen les persones “com a eix principal”, ha dit Tobella, que ha detallat que el 31% del pressupost està destinat a serveis socials, com l’atenció domiciliària, l’ajuda a la gent gran, les subvencions en matèria d’habitatge, educació i aliments i la lluita per la violència masclista, entre d’altres.

Pel que fa a les inversions, s’hi ha destinat un 13% del pressupost i, en aquest sentit, la regidora d’Hisenda i Gestió Tributària ha destacat la partida de 30.000 euros destinada a les escoles. També ha remarcat el compromís amb el medi ambient, que es traduirà en la millora energètica dels edificis municipals, així com la millora de la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, la remodelació de la masia de Can Sunyer o l’ampliació de la piscina d’estiu.

EL REGIDOR DELGADO HO DEIXA
El fins ara regidor de Seguretat Ciutadana i Circulació, Francesc Delgado, ha aprofitat el Ple per anunciar que deixa el càrrec per motius personals. Delgado s’ha acomiadat dels seus companys i ha agraït a l’alcalde Enric Llorca la confiança que li ha atorgat des del 2007.