Amb 27 anys, la sesrovirenca ja té 10 Grammy Llatins. Foto: Twitter (@rosalia)

Rosalía ha tornat a triomfar a la gala dels Grammy Llatins en la 21a edició, que s’ha celebrat aquest dijous a la nit a Miami sense públic ni catifa vermella. La sesrovirenca ha guanyat tres dels quatre guardons als quals optava, convertint-se en l’artista més premiada junt amb la mexicana Natalia Lafourcade i el colombià Carlos Vives.

Rosalía ha obtingut els premis a millor cançó urbana i a millor fusió/interpretació urbana per Yo x ti, Tú x mí, el tema amb el porto-riqueny Ozuna que va veure la llum l’estiu de 2019 i que va ser tot un èxit. L’altre guardó per a la cantant de moda ha estat el de millor vídeo musical curt per TKN, la cançó que ha fet aquest any amb el raper estatunidenc Travis Scott. L’únic premi que se li ha escapat ha estat el de millor cançó pop rock per Dolerme, que finalment se li ha atorgat a La Canción de las Bestias, de l’argentí Fito Páez.

Aquests tres Grammy Llatins que acaba de guanyar la sesrovirenca més internacional se sumen als cinc que va aconseguir l’any passat i als dos del 2018. Són, per tant, deu gramòfons daurats, un palmarès impressionant sobretot tenint en compte que encara té 27 anys.