L’alcalde i responsables de CatSalut visiten el futur consultori. Foto: Ajuntament

Les obres del nou consultori mèdic de Collbató ja han arribat al seu tram final. Tot i que el Departament de Salut encara no ha anunciat la data de l’obertura, l’espai de les antigues escoles ja presenta un aspecte remodelat i adaptat per oferir aquest nou servei.

Aquestes obres responen a una necessitat que el municipi arrossega des de fa temps. L’actual consultori, ubicat a la part de baix de l’edifici de l’Ajuntament, és insuficient i té “problemes per donar cobertura a la població”, tal com ha reconegut l’alcalde Miquel Solà a Línia Nord. Es tracta d’un espai “molt petit” i que només compta amb dues sales de consulta, segons ha detallat el batlle.

És per això que ara celebra la remodelació d’un espai que estava infrautilitzat i el posterior trasllat del servei mèdic. Pel que fa a les entitats que duien a terme les seves activitats a l’edifici de les antigues escoles, ara s’han reubicat a altres instal·lacions més adients.

VISITA INSTITUCIONAL
El passat dia 30, l’alcalde Solà i responsables de CatSalut, de l’Institut Català de Salut i de l’Ajuntament de Collbató van visitar les obres del futur consultori. La trobada va servir per donar l’aprovació al nou espai i per acabar d’ultimar els detalls que li falten per facilitar la feina del personal sanitari, així com per garantir la privacitat i la comoditat dels usuaris.